Eva Mesa Devienne

ROGER & FRANSTAGE

Som una plataforma de creació i connexió entre el mercat espanyol i el mercat internacional garantint el desenvolupament dels productes i la seva consolidació a través d'accions estratègiques i comercials.

Generem oportunitats dins espais de mercat nous amb un treball d'enginyeria prèvia perquè els projectes encaixin amb el mercat de destí.

Des de l'àrea de creació de mercat també s'aposta inicialment per una selecció de conceptes a introduir en el projecte i a emprar per la configuració de la proposta d'accés. Posteriorment a aquesta fase de selecció, l'àrea de creació de mercat de Roger & Franstage genera un marc per a facilitar la consolidació i el creixement, en aquest cas, de continguts, espais de mercat i/o afinament de producte per garantir la consolidació del nostre producte.

ELS NOSTRES PROJECTES

Des del 2009 desenvolupem projectes per a organismes públics i privats per a guanyar posicionament en el propi mercat nacional i facilitar-ne l'accés i la promoció al mercat internacional, des del coneixement amb formacions tècniques per a la preparació dels agents del territori, des de l'estratègia amb assessoraments i projectes d'acompanyament i des de la connexió amb trobades transfrontereres, coordinació de campanyes de comunicació i agendament de reunions amb interlocutors internacionals.

AMPLIACIÓ DEL RADI D'INFLUÈNCIA

La vostra empresa ampliarà mercat en un radi molt més extens i variat.

PRESENTACIÓ

Presentació i posicionament de prestigi de la vostra empresa als nous mercats.

CONTACTES

Establiment de nous contactes amb solidesa i credibilitat a través del nostre equip.

DESTACAR

Avantatges competitius per destacar la vostra empresa per damunt de la competència.

INTERCANVI

Intercanvi internacional amb rigor, generant marcs polítics, econòmics, socials, tecnològics o ecològics.

CREIXEMENT EXPONENCIAL

El creixement serà més ràpid i amb menys temps degut a l'acompanyament estratègic.

ACOMPANYAMENT

En base a les necessitats globals o individuals, s'estructura un projecte d'acompanyament a mida per al col·lectiu a través d'un seguiment estratègic i comercial mensual; seguiment i accions en origen o en destí; realització d'accions puntuals.
PERÍODE INICIAL Un projecte pensat per preparar el terreny, focalitzat en l'àrea de creació i que ajudi a preparar-se per l'entrada al mercat internacional.
ACOMPANYAMENT A FIRES Promocionar l'empresa Afires, mercats i exposicions internacionals.
ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS TRANFRONTERS Promocionar l'empresa en petits formats.